Deelnemer worden?

Als deelnemer kun je aan je eigen of gezamenlijke projecten werken in de MakerSpace, eventueel samen met andere deelnemers, en kennis en ervaring delen. Heel vaak is er iemand die precies de ervaring of kennis heeft om je vooruit te helpen. Je kunt bijvoorbeeld leren 3d printen en lasersnijden, leren programmeren, of leren werken met elektronica, door vragen te stellen of door mee te doen aan een workshop.

Als deelnemer heb je:

  • Een stem in de deelnemersraad. (de deelnemersraad adviseert het bestuur).
  • Toegang tot de Space en het gedeelde gereedschap, na maximaal 3 maanden krijg je zelfstandig toegang
  • Lidmaatschap deelnemers mailing list.

Je kunt deelnemer worden door het volgende stappenplan te doorlopen:

1) Stuur een mail aan bestuur@makerspaceleiden.nl. Vermeld je naam en dat je deelnemer wilt worden. Als je je wilt voorstellen, kan dat op de deelnemerslijst na je inschrijving.

2) betaal 25 euro/maand aan: NL30 TRIO 0197 6945 19 Ten name van Stichting Makerspace Leiden.
Graag over maken per eerste van de maand, met een automatische overschrijving. (Vermeld bij opmerkingen “Deelnemerschap [naam]” o.i.d.)

3) Als de betaling door het bestuur verwerkt is wordt je deelnemer en je aanmelding vermeld op de deelnemers lijst.

Het bestuur kan met mensen andere afspraken maken dan de bovenstaande indien nodig.

Je kunt ook “Vriend van de Space” worden. Hiervoor is geen vastgesteld bedrag, en het levert je geen bijzondere privileges op, maar we waarderen het zeer. Mocht je interesse hebben om ons te sponsoren of een donatie te doen neem vooral contact op via het contact formulier.

Of kom langs op het maandelijkse MaakCafe en doe een donatie in de pot, kijk op de agenda wanneer het volgende MaakCafe is.