Deelnemer worden?

Als deelnemer kun je aan je eigen of gezamenlijke projecten werken in de MakerSpace, eventueel samen met andere deelnemers en kennis en ervaring delen. Heel vaak is er iemand die precies die ervaring of kennis heeft om je vooruit te helpen. Je kunt bijvoorbeeld leren 3d printen en lasersnijden, programmeren of leren werken met elektronica door vragen te stellen of door mee te doen aan een workshop.

Als deelnemer heb je:

  • Een stem in de deelnemersraad. (de deelnemersraad adviseert het bestuur).
  • Toegang tot de Space en het gedeelde gereedschap, na maximaal 3 maanden krijg je zelfstandig toegang
  • Lidmaatschap deelnemersmailinglist.

Je kunt deelnemer worden als je 18 jaar of ouder bent en  het volgende stappenplan volgt:

1) Stuur een mail aan hetbestuur@mailman.makerspaceleiden.nl. Vermeld je naam en dat je deelnemer wilt worden. Als je je wilt voorstellen, kan dat op de deelnemerslijst na je inschrijving.

2) betaal 25 euro/maand aan: NL30 TRIO 0197 6945 19 Ten name van Stichting Makerspace Leiden.
Graag over maken per eerste van de maand met een automatische overschrijving. (Vermeld bij opmerkingen “Deelnemerschap [naam]” o.i.d.)

3) Als de betaling door het bestuur verwerkt is word je deelnemer en je aanmelding wordt vermeld op de deelnemerslijst.

Het bestuur kan met mensen andere afspraken maken dan de bovenstaande, indien nodig.

Wil je eerst eens kennis maken met ons en rondkijken op de MakerSpace? Kom dan langs op de maandelijkse Open Maker Meet (Open avond).: Elke eerste maandag van de maand van  20:00 tot 22:00.

Je kunt ook “Vriend van de Space” worden. Hiervoor is geen vastgesteld bedrag, en het levert je geen bijzondere privileges op, maar we waarderen het zeer. Mocht je interesse hebben om ons te sponsoren of een donatie te doen neem  dan contact met ons op.